Het cultuurcafé met bruisende activiteiten...

Super gezellig café in Boerenhol Gezelligheid troef!

CAFE ’T GESPROKEN DAGBLAD - CAFÉ

Liefhebbers van een typisch lokaal café regio Wetteren waar iedereen zich welkom voelt, moeten zonder twijfel langskomen in ’t Gesproken Dagblad.

Culturele ontmoetingsplaats

Waar vind je nog een gezellig café waar je aan de toog een babbeltje kan slaan, een lekker pintje kan drinken, de krant kan lezen of een goed optreden kan bekijken? Café 't Gesproken Dagblad in Wetteren is zo'n authentieke plaats waar mensen samenkomen om te praten, iets te drinken of iets te eten. Je kunt er tijdens weekdagen terecht vanaf 16u15 (woensdag gesloten) en in het weekend vanaf 11 uur.

De jaarlijkse vakantie begint dit jaar op 1 september. Op maandag 17 september zijn we weer gewoon open.

Allerlei evenementen

Het café in Wetteren is ook een culturele ontmoetingsplaats waar regelmatig lezingen, concerten en andere activiteiten worden georganiseerd. Zo is er elke laatste vrijdag van de maand een concert in het café. Achter de gelagzaal is er een mooie, ruime vergaderzaal met beamer, die ook kan gehuurd worden voor feestjes of bedrijfsevents.

Contact

Stel gerust jouw vragen via mail of bel voor informatie! Ben je van plan met een grote groep langs te komen om iets te eten? Reserveer dan vooraf zodat je zeker bent van een tafeltje!

CULTUURCAFE IN HET BOERENHOL

TAL VAN ACTIVITEITEN

LEKKER SPAGHETTI & CROQUES