Het cultuurcafé met bruisende activiteiten...

Muziekoptreden van blues, pop tot folk en jazz Diverse muziekgenres live gebracht

CAFE ’T GESPROKEN DAGBLAD - AKTIVITEITEN

Elke laatste vrijdag van de maand vindt er een muziekoptreden in Wetteren plaats. Jazz en blues wisselen elkaar af, maar soms zijn er ook folkmuzikanten of fadozangers te gast. Soms zijn er ook nog op andere dagen optredens of open repetities van lokale bands

Volgende concerten

Vrijdag 25 oktober om 20:30 uur: concert met zangeres Kathleen Vandenhoudt en saxofonist John Snauwaert.

  • Gratis toegang

 

 

Zondagactiviteiten

Op elke eerste zondagochtend van de maand komt er in de zaal van ’t Gesproken Dagblad een schrijver, kunstenaar of andere interessante figuur langs. Om 11 uur vertellen ze over hun werk. Op geregelde tijdstippen zijn er ook tentoonstellingen van foto’s of schilderijen te bezichtigen. 

 + zondag 3 november 11 - 17 uur: jaarlijkse 'BOEKENBEURS', i.s.m. de Corridor, waar u gave tweedehandsboeken op de kop kan tikken. Striptekenaar Thomas Du Caju (11u tot 12 u), kinderboekenschrijfster Ruth Verstraeten (14u tot 15u) en Pascal Verbeken ('Brutopia') signeren hun eigen boeken.

+ zondag 1 december om 11 uur: Topfotograaf en meesterverteller MICHIEL HENDRYCKX over zijn nieuwste fotoboek 'Nog
Altijd Ergens'. Voor dit nieuwe boek bundelde hij stuk voor stuk sprekende beelden met een verrassend verhaal die verschenen zijn in
zijn rubriek in DS Weekblad. Toegang gratis, maar wel reserveren via mail (er zijn
maximum 55 plaatsen).

 

 

Contact

Voor meer info, de kalender of reservatie kun je steeds contact opnemen. Ook via de facebookpagina kom je de laatste nieuwtjes te weten.

CULTUURCAFE IN HET BOERENHOL

TAL VAN ACTIVITEITEN

LEKKER SPAGHETTI & CROQUES