Het cultuurcafé met bruisende activiteiten...

Muziekoptreden van blues, pop tot folk en jazz Diverse muziekgenres live gebracht

CAFE ’T GESPROKEN DAGBLAD - AKTIVITEITEN

Elke laatste vrijdag van de maand vindt er een muziekoptreden in Wetteren plaats. Jazz en blues wisselen elkaar af, maar soms zijn er ook folkmuzikanten of fadozangers te gast. Soms zijn er ook nog op andere dagen optredens of open repetities van lokale bands

Volgende concerten

Vrijdag 30 augustus om 20:30 uur: Baneran, een trio met 

  • Fabian Franssens (gitaar, stem, mandoline), Joke Ivens (stem, fluit), Guido Kersschot (gitaar, stem)
  • Sterke (folk)songs met een verhaal
  • Gratis toegang

 

 

Zondagactiviteiten

Op elke eerste zondagochtend van de maand komt er in de zaal van ’t Gesproken Dagblad een schrijver, kunstenaar of andere interessante figuur langs. Om 11 uur vertellen ze over hun werk. Op geregelde tijdstippen zijn er ook tentoonstellingen van foto’s of schilderijen te bezichtigen. 

 

+ zondag 8 augustus om 11 uur:  Maak kennis met de debuutplaat van J.S. Ondara, 'Tales of America'. We draaien de cd tussen 11 en 12 en in het zaaltje kun je een opname van een optreden volgen. Voorts zijn er ook teksten aanwezig die een beeld schetsen van deze jonge Keniaan die zijn muzikaal geluk in het land van Bob Dylan ging beproeven.

+ zondag 15 september om 11 uur: Prof. Danny Praet geeft een lezing over het altaarstuk 'Het Lam Gods' van de Gebroeders Van Eyck. De aanleiding is het nieuwe naslagwerk dat over het beroemde veelluik is verschenen. De toegang is gratis maar we vragen wel om te reserveren.

 

 

Contact

Voor meer info, de kalender of reservatie kun je steeds contact opnemen. Ook via de facebookpagina kom je de laatste nieuwtjes te weten.

CULTUURCAFE IN HET BOERENHOL

TAL VAN ACTIVITEITEN

LEKKER SPAGHETTI & CROQUES