Het cultuurcafé met bruisende activiteiten...

Muziekoptreden van blues, pop tot folk en jazz Diverse muziekgenres live gebracht

CAFE ’T GESPROKEN DAGBLAD - AKTIVITEITEN

Elke laatste vrijdag van de maand vindt er een muziekoptreden in Wetteren plaats. Jazz en blues wisselen elkaar af, maar soms zijn er ook folkmuzikanten of fadozangers te gast. Soms zijn er ook nog op andere dagen optredens of open repetities van lokale bands

Volgende concerten

+ vrijdag 26 april: gitarist Sam De Troyer speelt in het kader van 'Lokale Helden' flamenco en aanverwante genres. Er zijn 2 sessie, een om 20:45 u en een om 22:15 u. Gratis toegang.

+ vrijdag 31 mei: Grupo Pimenton om 20:30. Gratis toegang.

 

Zondagactiviteiten

Op elke eerste zondagochtend van de maand komt er in de zaal van ’t Gesproken Dagblad een schrijver, kunstenaar of andere interessante figuur langs. Om 11 uur vertellen ze over hun werk. Op geregelde tijdstippen zijn er ook tentoonstellingen van foto’s of schilderijen te bezichtigen. 

+ zondag 5 mei om 11 uur: Roel Daenen, coördinator van Stripgids en medewerker van FARO, bespreekt de problematiek van het striperfgoed. Met sprekende voorbeelden en beelden. Gratis toegang.

 

 

Contact

Voor meer info, de kalender of reservatie kun je steeds contact opnemen. Ook via de facebookpagina kom je de laatste nieuwtjes te weten.

CULTUURCAFE IN HET BOERENHOL

TAL VAN ACTIVITEITEN

LEKKER SPAGHETTI & CROQUES